Hlavní obsah

Maškarní karneval v Líních si nenechala ujít stovka masek

Novinky, Jiří Bulín

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná uspořádal v Líních maškarní karneval. K vidění bylo opravdu nepřeberné množství masek, soutěží a kulturních vystoupení.

Foto: Jiří Bulín

Maškarní 01

Článek

Maškarní dovádění masek si v Lidovém domě v Líních nenechalo ujít skoro sto masek. DDM Kamarád Třemošná ve spolupráci s Lidovým domem Líně uspořádal v neděli 29. ledna pro místní mládežníky maškarní rej. 

Celým odpolednem provázel moderátor Majky, který po celou dobu zapojoval děti do soutěží, představoval jednotlivá vystoupení a děti si tak užívaly bohatého programu. Hned po příchodu je uvítala hudba DJ Tomáše ze Třemošné. Během odpoledne shlédli všichni zúčastnění dvě kulturní vystoupení zajištěné DDM Kamarád a jedno zajištěné mateřskou školou Líně. Soutěží bylo mnoho, nemohla chybět velmi oblíbená židličkovaná a děti za ně dostávaly sladké pamlsky.

Na závěr akce byly vyhodnoceny nejlepší masky, které si odnesly různé ceny. S účastí byli organizátoři spokojení - 96 dětí a stovka rodičů svědčí o zájmu. Poděkování patří také sponzorům, kteří poskytli ceny, a Lidovému domu v Líních.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám