Hlavní obsah

Masarykáč žije aneb Ostrava hostila zajímavou akci pro děti i dospělé

Novinky, Josef Zajíc

V pátek 30. srpna uspořádalo Centrum kultury a vzdělávání Moravská Ostrava a Přívoz veselou zábavu v centru města na Masarykově náměstí pod názvem Masarykáč žije aneb Loučení s létem.

Foto: Josef Zajíc

Divadélko Ententýky. Myška Klárka a Veverka Terka hrají dětem pohádku.

Článek

Pořadatelé nabídli lidem za krásného teplého počasí velmi pěknou akci v prostředí multifunkčního hřiště, které občanům Moravské Ostravy a Přívozu poskytuje sportovní vyžití od letošního 1. července.

Právě v okolí tohoto hřiště se výše zmíněná konala akce. Pro příchozí byl od 16.00 do 22.00 hodin připraven program, který zabavil malé děti, malé sportovce i dospělé hudební produkcí.

Pro děti si připravila sérii pohádek Myška Klárka a Veverka Terka v podání Kateřiny Řeřichové a Hany Dvořáčkové z Divadélka Ententýky. Pro starší děti a dospělé zahrála kapela Banda del Caffe.

Na multifunkčním hřišti si hrály děti, věnovaly se sportovním hrám, menší děti spolu s rodiči se vyžívaly na workshopu při malování pískem, takzvaném pískování. Jiné děti si dělaly bábovičky v písku.

V 18.30 hodin zahrála Cimbálová muzika pod Šapitó, kde v závěru večera, již jen pro dospělé starší 18 let, nabídlo Jindrovo vinařství degustaci dobrých vín. Firma COOL CAMP.cz nabízela zážitkové programy pro rodiny či skupiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám