Hlavní obsah

Martina přivítají v Dobrušce Martinským trhem, Svatomartinským ležákem i hody s pečenou husičkou

Novinky, Dana Ehlová

I když Martin se svým bílým koněm tentokrát dorazil do kraje pod Orlickými horami o den dříve, na termínu konání Martinského trhu v Dobrušce v Domě dětí a mládeže a Svatomartinských hodů ve sklepní pivovarské restauraci se nic nemění.

Foto: pivovar Dobruška (archiv)

Svatomartinský ležák z produkce Rodinného pivovaru v Dobrušce bude náramně chutnat ke zlatově upečené husičce na hodech ve sklepní restauraci.

Článek

Martinský trh se uskuteční v pátek 11. listopadu v době od 9 do 16 hodin. 

Prostor dobrušského Domu dětí a mládeže se hned po ránu zaplní výrobci a prodejci medových perníčků, textilních panenek, polštářů a hraček, dekorací a vazeb ze sušených rostlin, patchworku, drobných šperků, kabelek a tašek z netradičních materiálů, drátovaných výrobků a dekorací z dřevité vlny, malovaných ozdob a mnoha dalších drobnosti pro potěšení budoucích majitelů.

Martinský trh tu má dlouholetou tradici. Nabídka, jako ostatně vždy, bude opravdu široká a vybere si určitě každý, kdo přijde. Vánoce se blíží, tak zde návštěvník jistě najde také inspiraci pro výzdobu svého domova či slavnostního stolu.

A po úspěšné návštěvě DDM možná už o den později, tedy v sobotu 12. listopadu, zachutná voňavá pečená dozlatova upečená husička a k ní Svatomartinský ležák z produkce Rodinného pivovaru Dobruška na hodech ve stylové sklepní pivovarské restauraci. Podle informací nebude chybět ani svatomartinské víno. 

Svatomartinské hody v pivovaru začínají v 11 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám