Hlavní obsah

Majk Spirit vystoupí poprvé v Příbrami

Novinky, Jitka Doubravová

Hvězda československé rapové scény, Majk Spirit, míří poprvé do Příbrami. Spolu s kapelou H16 vystoupí 22. dubna v garážích OC Skalka. Vstupenky jsou již v prodeji.

Foto: Marián Baláž

Majk Spirit a H16

Článek

Agentura VDN promo, která vozí do Příbrami celebrity, nezůstává při zemi. „Baví nás dělat věci nové, a také ty, které ještě nikdo neudělal, protože si vždy říkáme, že to prostě děláme jinak. A přesně do toho zapadá koncert Majka Spirita v garážích OC Skalka,” řekl organizátor Petr Větrovský.

O čem budou dlouho lidé přemýšlet, je místo, které organizátoři zvolili. V garážích obchodního centra Skalka se koncert ještě doposud nekonal. I vzhledem k bezpečnosti a dobrému výhledu se organizátoři rozhodli dát do volného prodeje pouze 500 kusů vstupenek. Jejich předprodej začal slavnostně 22. února a nyní jsou v prodeji na webu i v příbramských kamenných pobočkách.

Koncert pomůže i dobré věci

Kdo si zakoupil vstupenku v předprodeji, tedy v den 22. února, přispěl tím dobré věci. Deset procent z každé prodané vstupenky si dali organizátoři stranou a použijí jej pro dobročinné účely. Pro jaké přesně, to se dovědí návštěvníci na koncertě.

Reklama

Výběr článků

Načítám