Hlavní obsah

Magistrát ve Frýdku-Místku omezil úřední hodiny

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radní města se rozhodli pro další z preventivních opatřeních v souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace způsobené koronavirem. Úřední hodiny magistrátu pro veřejnost budou omezeny, a to na pondělí a středu od 13 do 15 hodin. Omezení platí do odvolání.

Foto: magistrát FM

Magistrát ve Frýdku-Místku

Článek

Mimo tyto úřední hodiny nebudou občané vpuštění do budov magistrátu. Výjimkou jsou předvolané osoby ke správnímu řízení, objednaní a pozvaní občané a také občané, kteří si rezervovali termín pro vyřízení dokladů nebo registraci vozidel elektronicky, tedy prostřednictvím rezervačního sytému.

Rezervační systém pro vyřízení dokladů a registraci vozidel bude do odvolání zablokován, tudíž nové rezervace nebudou možné.

Vstup do budovy magistrátu, kde se vyřizují doklady a registrace vozidel (přepážkové pracoviště) na ulici Politických obětí v Místku bude možný pouze zadním vchodem od parkoviště, a to jak pro zaměstnance, tak občany. Hlavní vchod bude celodenně uzavřen.

V době úředních hodin budou vstupy občanů do budov magistrátu korigovat strážníci městské policie.

Úřad vyzývá občany, aby pro komunikaci s úředníky a zaměstnanci Magistrátu města Frýdku-Místku volili přednostně telefonické a e-mailové spojení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám