Hlavní obsah

Luhačovický hotel Alexandria pošesté získal Czech Hotel Awards

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Titul Czech Hotel Awards – Hotel roku 2018 získal v kategorii nejlepších Spa & Wellness hotelů ve Zlínském kraji i letos wellness hotel Alexandria, patřící akciové společnosti Lázně Luhačovice. Zaznamenal tak již šesté vítězství ve své kategorii v dosavadních sedmi ročnících této soutěže.

Foto: Lázně Luhačovice

Odevzdávaní ceny Czech Hotel Awards

Článek

Slavnostní vyhlášení výsledků se uskutečnilo v pondělí 19. března v Praze za účasti několika stovek hoteliérů, odborníků z oblasti hotelnictví a médií. 

Czech Hotel Awards je soutěž o titul nejoblíbenějšího hotelu v České republice. Czech Hotel Awards – Hotel roku 2018 je přehlídkou českých hotelů nabízejících nejkvalitnější služby a klade si za cíl zmapovat a zviditelnit nejlepší hotely po celé České republice. Ocenění pro Hotel roku 2018 jsou udělována pro každý kraj a pražský obvod.

Miloslava Fialová, ředitelka Alexandrie k tomu uvedla: „Jsme poctěni, že veřejnost dlouhodobě vnímá Alexandrii jako nejlepší mezi wellness hotely v celém Zlínském kraji. Děkujeme všem, kteří hlasovali za její prvenství. Šest vítězství v dosavadních sedmi ročnících soutěže je mimořádně zavazující. Cena patří všem zaměstnancům hotelu, kterým i tímto děkuji za jejich vysokou profesionalitu a kvalitu. Doufáme, že vedoucí pozici obhájíme i v následujících letech a že nám hosté při hlasováních zůstanou věrní.“

Hlavní část klientely Alexandrie tvoří hosté z ČR, kteří se rádi vracejí a oblíbená je i mezi Slováky, především na prodloužené víkendové pobyty. Hotel mají rádi i Rakušané a Izraelci. Lákadlem hotelu je největší a nejluxusnější wellness v Luhačovicích, ale i vyhlášená Francouzská restaurace nebo prvorepubliková atmosféra hlavní budovy s historickým nočním klubem. Velmi oblíbené jsou pravidelné měsíční gastronomické akce. O pohodlí návštěvníků se stará 60 zaměstnanců hotelu. Ročně využije služby wellness centra hotelu Alexandria více než 7 000 osob.

Lázně Luhačovice, a. s., tradičně získávají množství prestižních ocenění. Letos opět uspěly i v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2017/2018. V kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček získaly první místo za produkt Týden v hotelu Popper aneb za Četníky do Luhačovic.  

Navíc MUDr. Eduard Bláha, generální ředitel Lázní Luhačovice, a. s., a Léčebných lázní Jáchymov, a. s., a prezident Svazu léčebných lázní ČR převzal letos 15. února na slavnostním zahájení veletrhu Holiday World prestižní ocenění Osobnost cestovního ruchu – Holiday World Award za rok 2017. O jeho zvolení rozhodla prostřednictvím ankety svými hlasy široká odborná veřejnost na profesním portálu iCOT.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám