Hlavní obsah

Lucie Vondráčková a Michal David vystoupí v O2 aréně

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete vidět, jak funguje spojení Lucky Vondráčkové s Michalem Davidem? Pak zajděte do O2 arény 26. června na jejich závěrečný koncert - Hit Tour 2013.

Foto: Petr Mráček

Lucka Vondráčková

Článek

Celý koncert odstartuje i v O2 aréně Lucka svojí verzí hitu Vítr (I Need a Hero), který známe v podání anglické zpěvačky Bonnie Tyler, která například letos reprezentovala Anglii v soutěži Eurovision Song Contest 2013. Lucka na pódiu za nadšených ovací publika provádí i drobné převleky. Rychlejší písničky jsou tanečně propracované a Lucka jede pěkně na plno.

Po duetu s Michalem Davidem – Byla to láska – následuje první blok Michala. Publikum dostává do varu „jen tím“, že si stoupne za klávesy a spustí jeden svůj hit za druhým. Pokud kritika řekne, že popík v čele s Michalem Davidem je dávno za zenitem, měl by se jít podívat, co dokáže při takovém koncertu několik tisíc diváků. Pak by jen se sklopenou hlavou museli říct, že právě naopak. Michal David má stále co posluchačům nabídnout a dokáže je strhnout na svoji stranu.

Po svém bloku se opět střídá s Luckou, která překvapuje do country laděným duetem s Petrem Kocmanem. Pomalé písničky (Strach, Kdo tě má rád, Láska na 100 let) Lucce moc sluší a dokáže je odezpívat s lehkostí. Publikum ale dokáže i s Luckou zpívat (Láska umí víc). Lucka dokáže být vtipná a zábavná, třeba když… - ale víc neprozradím. Nechte se překvapit, co udělá v písni Tenkej led.

Následuje poslední blok Michala Davida a s ním třeba směs pomalých písní ve stylu Eltona Johna, nebo směs hitů z filmů Diskopříběh. Michal se loučí písní Pár přátel, kde se v závěrečném refrénu přidává i Lucka. Samotný závěr patří směsi hitů obou interpretů.

Všude, kam zatím oba interpreti dojeli bylo plno a publikum nadšené. Bude tomu tak i v Praze?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám