Hlavní obsah

Lovestory Evy Toulové Šťastná je dotočena, premiéru bude mít v prosinci

Novinky, Petr Mráček
Aktualizováno

Hlavní hrdinka Viktorie Šťastná (Andrea Daňková) odjíždí studovat do Prahy hereckou akademii. Záhy však zjišťuje, že se její původní ideály nesetkávají s realitou. To je hlavní myšlenka nového českého filmu, který bude mít premiéru 4. prosince.

Foto: Petr Mráček

z natáčení filmu Šťastná

Článek

Minulé úterý padla poslední klapka nového českého filmu Šťastná mladé režisérky Evy Toulové, která má na svém kontě zatím 4 studentské filmy a toto je vlastně její celovečerní debut. 

Eva Toulová se narodila v roce 1990 ve Znojmě. Studovala režii na pražské FAMU, kterou dokončila snímkem Dvojhra. Ve svých filmech se zaměřuje na zobrazení ženského pohledu na svět. 

Vraťme se k filmu Šťastná. Půjde o romantický film z divadelního prostředí mladých studentek herectví, kde chce hrát každá hlavní roli.

Každý člověk už odmala o něco bojuje. A hlavní hrdince - Viktorii Šťastné (Andrea Daňková), se opravdu podaří vyhrát a vydobýt si místo na herecké akademii napříč stovkami uchazečů. Tím ale netuší, že její boj teprve začíná.

Odjíždí studovat do Prahy hereckou akademii. Záhy však zjišťuje, že se její původní ideály nesetkávají s realitou. Dostává se do party protřelých studentek (Aneta Krejčíková, Marie Kružíková), které pojímají hereckou kariéru zcela osobitým způsobem. Co všechno je Viky ochotná udělat pro úspěch? A co proto, aby byla opravdu Šťastná?

Romantický příběh s dramatickými prvky pootevírá dveře do úskalí světa showbyznysu a těžkostí hereckého údělu na pozadí milostného příběhu dvou lidí, kteří touží po jediném - být šťastní.

Ve filmu uvidíme i známé tváře českého filmu - Davida Krause, Jana Hrušínského, Danu Morávkovou, Martina Maxu, Jana Havlovice, Sámera Issu, Ljubu Krbovou.

A jak celý příběh dopadne? To uvidíme 4. prosince na premiéře filmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám