Hlavní obsah

Lišovský Rock Fest 2014 nabídne známá hudební jména v čele s Vypsanou Fixou

Novinky, Dalibor Szenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 28. června od 12 hodin se otevřou brány parkoviště relaxcentra Mrkáček v Lišově a odstartuje 1. ročník hudebního festivalu Rock Fest Lišov 2014 v čele s oblíbenou kapelou Vypsaná Fixa.

Foto: Dalibor Szenci
Článek

Město Lišov si tento rok pro fanoušky kvalitní rockové muziky připravilo opravdu zajímavou akci, která v tomto městě nemá obdoby. Na rozlehlé ploše parkoviště relaxcentra Mrkáček u hlavní silnice na výjezdu směr Třeboň, se uskuteční první ročník hudebního festivalu Rock Fest lišov 2014, a to hned za účasti známých hudebních jmen.

Těšit se můžete na velmi oblíbenou kapelu Vypsaná Fixa, harcovníka hudebních pódií Miloše Dodo Doležala, pražskou roztančenou partičku Prague Conspiracy v čele s finalistkou Superstar Anetou Galisovou, ale také na stále více oblíbené strakonické Bags, Lucky losers z Vrchlabí, Isua z Plzně, pražské divochy Loco Loco a za budějovické vystoupí kapely Rozkrock a OSA Killers.

Vstupné lze koupit na místě, nebo v předprodejních místech. Těmi jsou Music center na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích, městský úřad Lišov a relaxcentrum Mrkáček Lišov.

Na místě bude rozlehlé parkoviště, stanové městečko, velkokapacitní stany s posezením a samozřejmě kopa občerstvení. V případě velmi nepříznivého počasí se festival odehraje uvnitř relaxcentra Mrkáček, aby vše proběhlo podle představ pořadatelů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám