Hlavní obsah

Legendární pražská kapela The Switch a polští Nothing Personal vystoupí poprvé v Chrudimi

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trvalo to 15 let a konečně je to tady. V sobotu 25.5. do Chrudimi zavítá poprvé za svou kariéru legenda české hc-crossoverové scény The Switch. Spolu s polskými Nothing Personal a poličskou bandou Extinction vystoupí v místním R Klubu.

Foto: The Switch

The Switch

Článek

The Switch posbírali nespočet hudebních ocenění a vystoupili po boku takových hvězd jako KoRn, Aiden nebo Disturbed. Natočili tři velice úspěšná alba, jimiž nadchli jak fanoušky, tak i hudební kritiky. Jejich vystoupení jsou výjimečná především skvělou pódiovou show, kterou dokáží publikum pořádně rozparádit.

Až z polské Zieloné Góry do chrudimského R Klubu přijede také pětičlenná kapela Nothing Personal, žánrově se řadící do melodického post hardcoru a metalcoru. Počátky kapely se datují k roku 2010, ale aktivně začínají hrát až v roce 2012.

V souteži si svůj hrací čas po boku těchto kapel vybojovala death-metalcorová banda Extinction z Poličky, která svým vystoupením celý večer otevře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám