Hlavní obsah

Ledová královna Elsa potká na zámku v Mníšku krále

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na zámku v Mníšku pod Brdy se pravidelně pořádají zábavné prohlídky pro rodiny s dětmi. Nejbližší navštivte v sobotu 25. března, ale již tento víkend 11. a 12. března můžete zavítat do Kouzelného sklepení s panem králem, jeho rodinou a dalšími pohádkovými postavami.

Foto: Anna Čelouchová

Pan král zavítal do Mníšku i se svou rodinou.

Článek

Zima se ještě úplně nerozloučila a stejně tak ani královně Else s jejím kamarádem Olafem se zatím nechce domů do Ledového království. A tak jí budete moci potkat na zámku v Mníšku pod Brdy ještě v sobotu 25. března na speciálních dětských prohlídkách nazvaných Pohádkové dobrodružství s královnou Elsou.

Během pobytu na Mníšku Elsa získala nové známé a navázala mnoho kontaktů. Spřátelila se hlavně s panem králem se Šípkového království. Je to už dlouho, co Elsa ztratila své rodiče, a pan král si jí oblíbil, jakoby byla jeho dcerou.

S panem králem se můžete seznámit v Kouzelném sklepení zámku. Panoval už velmi dlouho, tak teď často odpočívá a rád podřimuje. Svou moc už předal dcerce Růžence a jejímu princi, který ji zachránil z prokletí.

Ve sklepení zámku se budete cítit jako v pohádce. Kromě královské rodiny se na setkání těší i víla a vodník, čert s čarodějnicí nebo anděl připomínající památku stavitele zámku.

Kouzelné sklepení je přístupné v sobotu a neděli 11. a 12. března.

Reklama

Výběr článků

Načítám