Hlavní obsah

Křest knihy Stíny nad Krušnými horami 2 se odehraje v sokolovském zámku

Novinky, Milan Hloušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Autorské čtení spojené s křtem nové knihy Stíny nad Krušnými horami 2 se uskuteční v pátek 21. září od 18 hodin na zámku v Sokolově.

Foto: Milan Hloušek

Literární putování po Krušných horách.

Článek

Příznivci detektivek tak budou mít jedinečnou příležitost se potkat s autory česko-německé sbírky povídek, kterou v rámci Literárního putování Krušnohořím prezentuje Nadace St. Joachim a Villa Baldauf Marienberg.

„Přijďte s námi nasát tajemnou atmosféru na naše poslední zastavení v Karlovarském kraji. V rámci slavnostního rozloučení nás přivítá Antonín Mazáč s jeho novou povídkou Příliš živé vzpomínky. Dále se můžeme těšit na lehce strašidelný příběh Zloděj, který procházel zdí,“ uvedla Lada Lapinová z Nadace St. Joachim.

O hudební zážitek se postará známý houslista Pavel Cingl. Literární večer vyvrcholí slavnostním křtem s autogramiádou. Mezi pozvanými hosty jsou například ředitel muzea Sokolov Michael Rund nebo hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mráčková Vildumetzová.

Kniha Stíny nad Krušnými horami 2 vyšla v nákladu 1000 kusů. Kdo projeví zájem, bude si moci publikaci na místě zakoupit. Knižní novinka zahrnuje celkem čtrnáct povídek různých autorů, po sedmi z Česka a Saska.

Literární putování s nádechem tajemna bude pokračovat po dalších zajímavých a nevšedních místech Krušných hor. Mezi posledními pěti zastávkami je například Divadlo rozmanitostí v Mostě či Hornické muzeum v Oelsnitz/Erzgebirge.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám