Hlavní obsah

Kralupské koupaliště letos otevře své brány již v poslední květnový den

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Město Kralupy nad Vltavou a správce jeho sportovních areálů Kralupská sportovní oznámily, že kralupské letní koupaliště bude v roce 2014 pro širokou veřejnost kvůli velmi příznivým předpovědím počasí otevřeno již od poslední květnové soboty.

Foto: Martin Tlustý

V případě velmi horkého počasí jde počet návštěvníků moderního kralupského letního koupaliště již do tisíců.

Článek

Koupaliště bude dále otevřeno po všechny letní měsíce a sezóna bude ukončena až během září s ohledem na počasí a aktuální návštěvnost. 

Během celé sezóny bude po celý týden otevřeno vždy od 10:00 hod. Ve všedních dnech se bude končit v 19:00 hodin, o víkendech až ve 20:00 hodin. V případě tropických dnů může být zavírací hodina operativně prodloužena. 

Celodenní vstupné pro dospělého bude letos 90 Kč, pokud však přijde dospělý ve všedních dnech již po patnácté hodině, zaplatí pouze 60 Kč.

Vstupné pro děti do pěti let bude letos 25 Kč, děti od pěti do patnácti a osoby s průkazem ZTP nebo ZTP/P zaplatí korun šedesát. Pokud děti ve věku 5-15 let a držitelé průkazů ZTP nebo ZTP/P dorazí až po patnácté hodině, zaplatí pouze 40 Kč.

Pokračovat bude rovněž oblíbené kondiční plavání ve velkém bazénu, a to od pondělí 16. června. Toto bude během léta probíhat vždy v pracovních dnech od 06:15 do 08:00 hod. se vstupným 30 Kč.

Jednatel Kralupské sportovní Vladimír Lánský na dotaz ohledně letošních novinek odpověděl, že "v letošní sezóně dojde jak k navýšení počtu dámských toalet, tak k pokrytí většiny areálu signálem WiFi. Mezi dalšími novinkami bude možnost nákupu permanentek umožňujících rychlý průchod vstupním turniketem nebo i pokus o zkulturnění parkování osobních vozů kolem koupaliště".

Reklama

Výběr článků

Načítám