Hlavní obsah

Královna Eliška Přemyslovna má svůj ples v Jemnici už čtvrtstoletí

Novinky, Jirka Prokeš

V sobotu 18. února se v Jemnici uskuteční tradiční Ples královny Elišky. 25. ročník opět slibuje zábavu do rána, bohatou tombolu a mnoho dalšího od 20 hodin v jemnickém kulturním domě.

Foto: NKN Jemnice

Ples královny Elišky se uskuteční v sobotu 18. února 2017 v Jemnici

Článek

Prostory Kulturního domu v Jemnici se opět lehce ponoří do dob minulých. Sama královna Eliška se svou družinou se opět do Jemnice vrátí, aby se ujala zahájení plesu, který nese její jméno. Svoji účast letos přislíbil i její choť král Jan Lucemburský.

Po zahájení už bude tato významná kulturní akce regionu probíhat tradičně, jak na správném plese se patří - v současném duchu. O programové zpestření se postará hip-hopová taneční skupina 4K při DDM Jemnice. V Jemnici známá jihlavská skupina Novus Origo si připraví také nejedno vystoupení. Na pódiu se budou střídat dvě kapely – rocková kapela Secret a duo Vasr Band, které jemničtí znají z Pondělního výletu na Barchana.

Návštěvníci plesu se mohou těšit na občerstvení i velmi bohatou tombolu čítající několik stovek lukrativních cen. V tombole je připravena metrová LED televize, kuchyňský robot, tablet, welness pobyt a stovky dalších hodnotných cen.

Po loňském úspěchu se organizátoři rozhodli znovu vyčlenit prostor na fotokoutek, aby si tak každý host kromě hezkého zážitku odnesl i památku v podobě fotografie.

Organizátorem plesu je Nezávislý klub nadšenců Jemnice.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám