Hlavní obsah

Kovárna VIVA opět motivuje zaměstnance k hubnutí. Výtěžek půjde na charitu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 4. ročník výzvy Kilo za kilo vyhlašuje pro své zaměstnance zlínská Kovárna VIVA. Akce, která kombinuje zdravý životní styl s charitativním účelem, motivuje pracovníky kovárny k redukci jejich tělesné váhy. Za každé zhubnuté kilo pak firma věnuje sto korun dětem z Praktické školy a dětského domova na Lazech.

Foto: Kovárna VIVA
Článek

Přebytečných vánočních kilogramů se od pátku 13. ledna do Velkého pátku 13. dubna snaží zbavit pracovníci Kovárny VIVA. Desítky z nich se každý rok přihlašuje do výzvy Kilo za kilo, která se zde od roku 2014 pravidelně pořádá. Odměnou je pro ně nejen lepší fyzička a zdravotní stav, ale i finanční příspěvek, který díky nim poputuje na charitu.

„Prvotním impulsem ke vzniku akce bylo doporučení zhubnout, které jeden z našich kolegů před lety dostal od lékaře. Rozhodli jsme se ho podpořit a hubnout týmově,“ vysvětlil zrod tradice obchodní ředitel Kovárny VIVA a. s. Zbyněk Rozsypal. „Vedení společnosti navíc přislíbilo věnovat na charitativní účely sto korun za každý takový shozený kilogram. Odtud název Kilo za kilo.“

Za předchozí roky již za ztracené kilogramy získaly děti ze zlínské Praktické školy a dětského domova na Lazech přes třicet tisíc korun. Letos k nim mohou přibýt další. Kolik to bude, záleží jen na odhodlání a vytrvalosti jednotlivých pracovníků.

Reklama

Výběr článků

Načítám