Hlavní obsah

Kopeme za fotbal: Slavia trénovala útok, výsledkem čtyři hattricky v síti Mladotic

Novinky, Patrik Pánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemilosrdné porovnání sil přichystala SK Slavia Praha výkonnostním fotbalistům z Mladotic (OFS Plzeň-sever). Během přátelského utkání, které se uskutečnilo 16. září v rámci projektu Kopeme za fotbal na tréninkovém hřišti Slavie, sešívaní skórovali jednadvacetkrát a soupeři nedarovali žádnou větší šanci.

Článek

Aktuálně 8. tým Synot ligy slabšímu soupeři hrajícímu okresní přebor nic nedal zadarmo. Důkazem budiž například hattricky čtyř hráčů – Gecova, Škody, Vukadinoviče a Balaje. Miroslav Beránek mohl být s výkonem svých svěřenců spokojen.

„Žádná speciální příprava neproběhla, ani strategii jsme neměli připravenou. Prostě jsme hráli, co šlo. Nečekali jsme žádné zázraky,“ přiznal hrající kapitán Mladotic Václav Sebránek.

„Pro nás je takový zápas velký zážitek. Aspoň vidíme, jak moc zaostáváme a jak je opravdový fotbal rychlý,“ kriticky zhodnotil výkon svého klubu Zdeněk Slach.

„Je to úplně jiná herní dimenze. My než se otočíme, tak slávisti jsou dávno za námi,“ přidal se Tomáš Rambousek, hostující hráč v Mladoticích.

„Pohyb, hra s balónem, fyzické schopnosti, prostě ve všem je vidět výrazný rozdíl. Projevilo se, že slávisté jsou na hřišti prakticky každý den,“ přemýšlí nahlas pragmaticky Zdeněk Slach.

„Nikdo se nezranil a večer můžeme zajít na pivo. Dneska jsme nehráli na výsledek, ale pro radost,“ potvrdil spokojený mladotický kapitán.

„Účast v projektu Kopeme za fotbal bych jednoznačně doporučil. Takové zážitky jako si zahrát nebo potrénovat s prvoligovými týmy ve vás totiž zůstanou a rádi na ně pak vzpomínáte,“ uzavřel Zdeněk Slach z Mladotic.

Reklama

Výběr článků

Načítám