Hlavní obsah

Koncert za slušného prezidenta

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Necelý týden zbývá k tomu, že Česká republika bude mít poprvé zvoleného prezidenta první přímou volbou. Pro Karla Schwarzenberga bude závěrem kampaně koncert 9. ledna na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze.

Foto: Martina Rambousková

Plakát pro open air koncert "Karel na Hrad"

Článek

Mimořádně atraktivní sestava hudebníků a respektovaných osobností se sejde na open air koncertě Karel na Hrad, který se koná s podtitulem Koncert za slušného prezidenta 9. ledna od 18 do 20 hodin na Náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze.

Na pódiu se vystřídají Tatabojs s Matějem Ruppertem, Václav Koubek, David Koller & Band, Dan Bárta, Ester Kočičková, Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř, Marie Rottrová, kapela Garage, Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Xindl X, VOSTO5, Michal Prokop a další.

Umělci, kteří přijali pozvání pořadatelů koncertu, se rozhodli svým vystoupením aktivně podpořit kandidaturu Karla Schwarzenberga a vystupují bez nároku na honorář. Hudbu budou střídat krátké vstupy se zdravicemi dalších příznivců jeho prezidentské kandidatury a mezi hosty nebude chybět ani Karel Schwarzenberg osobně.

Vstup na koncert Karel na Hrad je zdarma

Přímý přenos koncertu, který spojil hudebníky různých žánrů a návštěvníkům tak nabídne unikátní zážitek, bude možné sledovat na www.volimkarla.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám