Hlavní obsah

Kloboukový bál stylově uzavře hradišťskou plesovou sezónu

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I letos bude plesová sezona v Uherském Hradišti zakončena tak, jak je už několik let zvykem. V sobotu 23. března se posledním plesem uherskohradišťské společenské sezony stane 7. ročník benefičního Kloboukového bálu, jehož organizátorem je Diakonie Českobratrské církve evangelické Uherské Hradiště.

Foto: Petra Kučerová

Kloboukový bál v uherskohradišťské Redutě je vždy příjemným as stylovým zakončením plesové sezony ve městě.

Článek

Návštěvníky budou organizátoři vítat od 19.30 hodin v Redutě. „I letos jsme se snažili přichystat především příjemný večer, kdy se budeme moci všichni pobavit, zatancovat si a vychutnat program. Letos v něm nebude chybět kouzelník Jiří Hadaš, zpěvačka Kristýna Daňhelová a hrát k tanci i poslechu bude osvědčená kapela Trinom,“ pozvala na Kloboukový bál ředitelka střediska Zuzana Hoffmannová.

Ani letos nebude chybět tradičně bohatá tombola. Novinkou je naopak zapojení evangelického sboru do příprav bálu. „Nový pan farář Michal Vogl zorganizoval dámy ze sboru, které napečou a přichystají chutné občerstvení,“ prozradila Hoffmannová.

Stejně jako vždy organizátoři doporučují přijít na Kloboukový bál s pokrývkou hlavy. „Uplynulé ročníky bálu ukázaly, že na hlavně lze mít prakticky cokoliv a fantazii se meze nekladou. Naopak, čím originálnější klobouček vymyslíte, tím větší nám uděláte radost,“ usmívá se ředitelka Diakonie.

Veškerý výtěžek z Kloboukového bálu podpoří sociální služby Diakonie, a to poradnu rané péče a denní stacionář pro klienty s mentálním a kombinovaným postižením. Vstupné na Kloboukový bál činí 250 korun, vstupenky je možné zakoupit v předprodeji Klubu kultury, který je spolupořadatelem akce, stejně jako Ochranný svaz autorský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám