Hlavní obsah

Karvinská kina mají nové stránky, divák si může vstupenky zakoupit online

Novinky, Milan Haluška

Městský dům kultury v Karviné jde s dobou a pro návštěvníky svých kin přichystal nové služby, které jsou již zavedené například ve velkých multiplexech.

Foto: Miroslav Pawelek

Kino Centrum prochází rekonstrukcí, ale i zde budou nové služby dostupné.

Článek

Stávající internetové stránky dostaly nový kabát a návštěvník si na nich může vstupenku na vybranou projekci nově zaplatit online. Následně se mu vstupenka odešle do mobilní aplikace svého chytrého telefonu, ze kterého ji ukáže uvaděčce. Ta vstupenku při vstupu do sálu znehodnotí.

„V jednom telefonu může mít divák libovolný počet vstupenek. Výhodou je například i funkce zaslání vstupenky kamarádovi nebo při poškození vašeho smartphonu stačí zavolat na dané telefonní číslo a vstupenku vám zašlou do jiného telefonu,” doplnil další vychytávky vedoucí karvinských kin Jakub Gajdica s tím, že aplikace funguje na třech nejrozšířenějších platformách - iOS, Android a Windows Phone.

Nové prostředí stránek umožnuje i více funkcí. K filmům je přiloženo více obrázků, trailery, plakáty či různé informační ikony, například o českém či originálním znění, informace o hercích a tvůrcích a na stránkách je navíc integrován i vyhledávač filmů.

Nové služby jsou určeny jak pro kino Centrum, které momentálně prochází rozsáhlou rekonstrukcí, tak pro komornější kino EX ve velkém a malém sále Městského domu kultury.

Reklama

Výběr článků

Načítám