Hlavní obsah

Karolína Sládková mistryní ČR ve hře air-hockey

Novinky, Martin Kučera

Týden po úspěšném mistrovství republiky v billiard-hockeyi šprtci odehráli v Brně domácí šampionát také air-hockeyisté. V sobotu 7. prosince se utkalo v kategoriích ženy, junioři a muži osm nejlepších z aktuální sezóny, mosteckým se dařilo na výbornou.

Foto: SMSH Severozápad

Mistrovství ČR v Brně - air-hockey

Článek

V kategorii žen zvítězila Karolína Sládková z týmu Lejdýs Most, druhá byla Denisa Danielová (SHL Brno) a bronz vybojovala Karolínina oddílová spoluhráčka Alena Laštůvková. Obě mostecké hráčky si zahrají příští rok i na mistrovství světa, které proběhne v Modřicích.

V kategorii juniorů si z Brna odvezl stříbrnou medaili Denis Konečný (Mladé pušky Most), bronz přidal Karel Lang ze stejného oddílu. Zvítězil břeclavský Jan Doležal, který se také nominoval na MS.

Mezi muži si vítězství a nominaci na šampionát vybojoval Jaromír Procházka (SHL Brno) před Simonem Kaňou (Gunners Břeclav) a třetím Kučerou z Brna.

Stále se lepšící tým Mladých pušek Most potvrdil své ambice i v soutěži družstev, v níž získal bronzové medaile. Již sedmý titul si připsal celek SHL Brno, který v přímém souboji porazil druhý celek Gunners Břeclav.

Za rok se o republikové tituly v air-hockeyi bude hrát ve Středisku volného času Most. 

VÝSLEDKY - 13. mistrovství ČR – air-hockey – Brno:

MUŽI – 1. Jaromír Procházka (SHL Brno), 2. Simon Kaňa (Gunners Břeclav), 3. Martin Kučera (SHL Brno) 

ŽENY – 1. Karolína Sládková (Lejdýs Most), 2. Denisa Danielová (SHL Brno), 3. Alena Laštůvková (Lejdýs Most) 

JUNIOŘI – 1. Jan Doležal (Gunners Břeclav), 2. Denis Konečný, 3. Karel Lang (oba Mladé pušky Most) 

DRUŽSTVA – 1. SHL Brno, 2. Gunners Břeclav, 3. Mladé pušky Most

Reklama

Výběr článků

Načítám