Hlavní obsah

Kandidáti TOP 09 do komunálních voleb měli sraz v Jablonci nad Nisou

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOP 09 má v regionu Jablonec nad Nisou připravenu celou řadu kandidátních listin. Aby se kandidáti lépe seznámili, bylo pro ně přichystáno první z řady vzájemných setkání, tentokráte v country klubu Klondike v Jablonci nad Nisou.

Foto: Martina Rambousková

Setkání kandidátů TOP 09 do komunálních voleb 2014 za region Jablonec nad Nisou

Článek

Na kandidátce Jablonce nad Nisou se objevují i zvučná jména, jedním z nich je i Karel Soukal, otec dvojnásobné stříbrné olympioničky Gabriely Soukalové, nebo jména z řad jabloneckých lékařů. Jména kandidátů první trojky (Petr Roubíček, Petr Louda, Radoslav Topol) jsou občanům velmi dobře známa – jedná se o dosavadního radního a dva zastupitele.

V Tanvaldu je lídrem kandidátky Vladimír Josífek, který už zkušenosti má jako tamější radní.

V Zásadě je lídrem Daniel Rezek, v Bedřichově Vladimír Černý a v Janově nad Nisou Marie Bürgerová.

„Účast téměř třiceti kandidátů z Jablonce nad Nisou, Tanvaldu, Zásady, Janova nad Nisou a Bedřichova nás mile překvapila. Po představení lídrů jednotlivých kandidátek se rozproudila čilá diskuse, která plynule přešla v neorganizovanou zábavu,“ sděluje liberecký krajský předseda TOP 09 Petr Pošmourný.

„Z diskuse vzešla řada nápadů a návrhů jak společně postupovat při předvolební kampani. Množství nápadů jen potvrdilo, že takových akcí není nikdy dost a brzy připravíme další,“ dodal Petr Pošmourný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám