Hlavní obsah

Jubilejní Odpoledne plné her přilákalo do Kdyně stovky dětí

Novinky, Pavla Tochorová

Po absolvování prvního týdne nového školního roku si mohly děti ze Kdyně užít sobotu plnou soutěží a netradičních aktivit, které pro ně připravili vedoucí z pionýrské skupiny Safír.

Foto: Pavla Tochorová

Odpoledne plné her

Článek

Krásné počasí doprovázelo desátý ročník akce Odpoledne plné her, která proběhla v areálu sídliště Na Koželužně a v nedaleké klubovně U Čápa. Na sídlišti se sešly stovky dětí aby si vyzkoušely slalom na koloběžkách, chůdy, skákání v pytlích, kop do brány, prolézání tunelem nebo třeba střelbu z luku. Do soutěžních kartiček sbíraly body, které si po splnění všech úkolů mohly vyměnit za pěkné ceny.

V areálu klubovny pak na děti čekala coby jedna z odměn zbrusu nová trampolína, turnaj ve finské hře Mölkky a jako vždycky oblíbená jízda na lanovce. A protože je akce zároveň jako takový "den otevřených dveří", mohli se účastníci podívat i do klubovny U Čápa a vyrobit si zde ovečku z provázků a látek.

Všechny fotografie najdete na facebooku PS Safír Kdyně a na webu http://safir.pionyr.cz/. Akce proběhla za podpory Plzeňského kraje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám