Hlavní obsah

Již tuto sobotu startuje ve Zlíně první letošní BladeNight

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sobotu 7. května se už jistě těší všichni milovníci in line bruslení. Čeká je totiž oblíbená hromadná jízda ulicemi večerního Zlína pod dohledem policejních vozů a za hudebního doprovodu Rádia Zlín. První letošní HEPA BladeNight odstartuje již tradičně ze Zlatého jablka.

Foto: Zlaté jablko

Bruslaři se připravují na jízdu nočním Zlínem v přízemí OZC Zlaté jablko

Článek

Již od 19:30 se mohou účastníci akce sjíždět do přízemí OZC Zlaté jablko, odkud společně ve 20:30 vyrazí na jízdu nočními ulicemi města. Také v letošním roce připravili organizátoři dva okruhy o celkové délce cca 10,4 km. Nejprve bruslaři vyrazí na delší okruh přes třídu T. Bati na Okružní, přes nábřeží Dřevnice na ulici 2. května a Gahurovu zpět ke Zlatému jablku (přibližně 7,7 km). Kdo bude mít zájem, může si kolem 21:30 zajet ještě i kratší trasu o délce 2,7 km.

Organizátoři akce upozorňují na to, že bruslaři mohou na projížďku nočním městem vyrazit pouze, pokud mají u sebe reflexní prvky. Tedy čelovku, blikačku nebo podsvícení koleček, svítící neonové tyčinky apod. Samozřejmostí by měla být také přilba a chrániče minimálně na předloktí. Na akci bude kromě organizátorů dohlížet také Policie ČR.  

Cíl HEPA BladeNight bude tradičně v OZC Zlaté jablko. Po ukončení akce kolem cca 21:45 se tady mohou bruslaři těšit ještě na losování o zajímavé ceny.  

Termíny HEPA Blade night 2011:  7. května, 4. června., 6. srpna, 3. září  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám