Hlavní obsah

Jihočeský kraj byl nominován do Ankety společenské odpovědnosti 2012

Novinky, Jakub Straka

Jihočeský kraj byl nominován do třetího ročníku občanské Ankety společenské odpovědnosti ČR 2012 vyhlašované Institutem společenské odpovědnosti (ISO).

Foto: Jakub Straka

Krajský úřad Jihočeského kraje

Článek

Cílem ankety je získat informaci od veřejnosti, kterou organizaci považuje za nejvíce společensky odpovědnou a obecně zviditelnit společensky prospěšné subjekty působící v ČR. Ankety se mohou zúčastnit jak podnikatelské subjekty, tak města, obce, neziskové organizace, školy nebo nemocnice.

Prvního ročníku ankety se zúčastnilo 59 společností a přišlo 6070 platných hlasů. Druhého ročníku se zúčastnilo již 124 společností a z došlých 24 523 hlasů bylo 17 878 platných. Na prvních příčkách se v uplynulých ročnících umístily organizace poskytující zdravotnické služby, kulturní servis, ale i zaměstnavatelé nabízející nadstandardní zaměstnanecký komfort.

Jihočeský kraj byl nominován do kategorie Veřejná správa - do 50 000 obyvatel. Hlasovat pro kraj i pro další účastníky ankety můžete na webových stránkách www.anketaso.com. Elektronické hlasování probíhá od 1. 7. 2012 do 31. 12. 2012. Organizace se mohou do ankety hlásit i v průběhu hlasování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám