Hlavní obsah

Jihočeský kraj byl nominován do Ankety společenské odpovědnosti 2012

Novinky, Jakub Straka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihočeský kraj byl nominován do třetího ročníku občanské Ankety společenské odpovědnosti ČR 2012 vyhlašované Institutem společenské odpovědnosti (ISO).

Foto: Jakub Straka

Krajský úřad Jihočeského kraje

Článek

Cílem ankety je získat informaci od veřejnosti, kterou organizaci považuje za nejvíce společensky odpovědnou a obecně zviditelnit společensky prospěšné subjekty působící v ČR. Ankety se mohou zúčastnit jak podnikatelské subjekty, tak města, obce, neziskové organizace, školy nebo nemocnice.

Prvního ročníku ankety se zúčastnilo 59 společností a přišlo 6070 platných hlasů. Druhého ročníku se zúčastnilo již 124 společností a z došlých 24 523 hlasů bylo 17 878 platných. Na prvních příčkách se v uplynulých ročnících umístily organizace poskytující zdravotnické služby, kulturní servis, ale i zaměstnavatelé nabízející nadstandardní zaměstnanecký komfort.

Jihočeský kraj byl nominován do kategorie Veřejná správa - do 50 000 obyvatel. Hlasovat pro kraj i pro další účastníky ankety můžete na webových stránkách www.anketaso.com. Elektronické hlasování probíhá od 1. 7. 2012 do 31. 12. 2012. Organizace se mohou do ankety hlásit i v průběhu hlasování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám