Hlavní obsah

Jan Kratochvílová vystoupí s novým programem v pražské Městské knihovně

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S novým programem Super Magica Tour zavítá Jana Uriel Kratochvílová a Jiří George Hrubeš se skupinou Illuminati.ca 16. dubna v hudebním dále pražské Městské knihovny.

Foto: Petr Hejna
Článek

Pro zpěvačku Janu Kratochvílovou se zažilo označení „věčná rebelka“, v návaznosti na její nekonformnost v počátku let osmdesátých po těžko stravitelnou esotericky vesmírnou image současnosti. Kdo jiný tedy by byl vhodným zástupcem než právě tato hlasově nezaměnitelná zpěvačka pro účast na koncertech cyklu Rebelující dámy české hudby.

Na pódiu ji, stejně jako v životě, podpoří bubeník Jiří George Hrubeš, kytarista Zdeněk Baron Juračka, baskytarista Jan Poky Pokorný, David Robert Pavlík jako další kytarista Jiří Atlet Hladík na perkuse. Pohybovou jevištní stránku dále obohatí skupina MetaDance.

Kromě osvědčených-  a dodnes tudíž žádaných skladeb, jako např. No a co, V stínu kapradiny či Copánky, pro letošní vystoupení v pražské Městské knihovně mají protagonisté nachystány i premiérové novinky právě pro tuto příležitost.

VIDEO: Jana Kratochvílová dříve a dnes

Začátek koncertu je plánován na 19:30, místo konání Velký sál MK Praha – Mariánské náměstí 1.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám