Hlavní obsah

Inspirativní osobnosti budou ve Zlíně mluvit o jiném myšlení

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se rádi setkáváte s inspirativními lidmi a jejich originálními myšlenkami, zapište si do diáře dva termíny – 24. listopadu a 1. prosince. Ve Zlíně totiž proběhnou dvě besedy, na kterých potkáte skutečně zajímavé osobnosti.

Foto: Creavision
Článek

Obě akce pořádá hnutí Mysli Jinak a výtěžek z nich poputuje na benefiční aktivity sportovně-hudebního festivalu Slovácké léto v Uherském Hradišti.

Hnutí Mysli Jinak je další aktivitou zakladatele Slováckého léta, které každý červenec rozhýbe muzikou a sportem Uherské Hradiště, Marka Pochylého. Jeho cílem je naučit lidi „myslet jinak“ a uvědomit si své vlastní schopnosti. A to díky setkávání se s výjimečnými osobnostmi, které právě jiným přístupem a myšlením dosáhly úspěchu.

„Smysl fungování našeho hnutí může být pro každého trochu jiný. Mým smyslem je odemykání lidského potenciálu a výtěžek pro dobrou věc. Někdy stačí opravdu málo a ten kousíček zapadne do pomyslné mozaiky. Druhým důležitým pilířem je získávání kontaktů. Kdo by se nechtěl potkávat s úspěšnými či stejně smýšlejícími lidmi? Poslední a nejdůležitější fází je uvést vše v život. Bohudík myšlení bez konkrétních činů vás k úspěchu nedovede,“ vysvětluje své pohnutky Marek Pochylý.

Poté co úspěšné přednášky „přivezl“ do Uherského Hradiště nebo Vsetína, setkání s inspirativními osobnostmi nyní nabídne i ve Zlíně.

„Budeme tím pokračovat v dalším ročníku Mysli Jinak VIP (Very Inspirational People - velmi inspirativní lidé). Ve čtvrtek 24. listopadu zavítáme do zlínského Golden Apple Cinema. Je mi velkou ctí, že zde přivítáme mimo další skvělé hosty i majitele nejnadějnějšího českého startupu Olivera Dlouhého z Kiwi.com (bývalý Skypicker). Druhá přednáška, 1. prosince v aule FaME na UTB, bude neméně atraktivní a dotýká se velmi populárních témat, jako jsou Internet of Things, tedy internet věcí, digitalizace výroby a novinky ze světa firmy Apple. U obou přednášek navíc chystáme on-line přenos do velmi atraktivních zahraničních firem. Výtěžek z obou akcí bude samozřejmě směřovat do Benefice Slováckého léta. Těšíme se na vás,“ zve Marek Pochylý.

Veškeré podrobnosti o přednáškách a informace o tom, jak se na ně registrovat, najdete na facebookové stránce hnutí Mysli Jinak.

Reklama

Výběr článků

Načítám