Hlavní obsah

Hudebně zábavný festival Fírfest otevře své brány již v sobotu po poledni

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 6. září se bude konat již šestý ročník hudebně-zábavného festivalu Fírfest v zahradním areálu Fírovy pivnice v Ústí nad Labem. I letos je připraven bohatý program hudebního žánru i bohatý doprovodný program.

Foto: Hana Štrymplová

plakát k akci Fírfest

Článek

Své brány areál otevře ve 13 hodin. Hudební sekci zahájí vystoupení uplugged v podání mladých umělců Jirky Straňka a Ivy Drnkové z Ústí nad Labem. Další produkce bude následovat již v plné síle.

Letos návštěvníci uslyší pražskou kapelu Ampér,děčínské skupiny Sklap, Izi band, za ústecko svůj um předvede seskupení Točílas a New Black Jack. Návštěvníci se mohou také těšit na teplickou kapelu Blue Rocket, která několikrát dělala předskupiny slavným hudebníkům jako například Ken Hesley či Nazareth. Hlavní hvězdou večera bude matador bigbeatu a legenda české scény Vilém Čok se skupinou Bypass.

V doprovodném programu vystoupí i pejsci a to pod povely Hanky a Aničky, které předvedou tanec se psem a také psí sporty a dovednosti. Ze sportovní scény se dostaví Radek Divecký fotbalista FK Teplice a boxerský mág František Hummer Kynkal. Nebude chybět ani letošní kmotr a patron festivalu ústecký herec Jiří Maryško. Pořadatelé nezapoměli na malé návštěvníky pro které je nachystána airsoftová střelnice se soutěží a malování na obličej.

Vstupné je místě 150,- Kč a děti mají vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám