Hlavní obsah

Hospodářská komora zve na seminář o evidenci tržeb a besedu s investorem

Novinky, Radim Kašpar

Okresní hospodářská komora Olomouc připravila pro podnikatele praktický seminář k chystané elektronické evidenci tržeb a přednášku se známým investorem Michaelem Poplar-Rostockem o tom, jak udělat díru do světa byznysu.

Foto: Radim Kašpar

Seminář EET

Článek

V pátek 11. listopadu proběhne ve spolupráci s Finančním úřadem pro Olomoucký kraj seminář k chystané elektronické evidenci tržeb (EET).

Tématem semináře budou praktické rady, jaké tržby se evidují, jaké jsou výjimky, co je to běžný a zjednodušený režim evidence tržeb, jaký je postup získání autentizacích údajů a certifikátu a další důležité a aktuální informace. Evidence tržeb startuje již od 1. prosince a množství podnikatelů si ještě ani nevyzvedlo důležité autentizační údaje. Součástí semináře bude také diskuze nad reálným fungováním EET. Seminářem bude provázet Ing. Ivana Jurníčková - vedoucí oddělení EET z FÚ pro Olomoucký kraj.

Okresní hospodářská komora Olomouc se také zapojila do Týdne podnikání České Republiky, který probíhá 14. - 20. listopadu a pozvala do Olomouce Michala Poplar-Rostocka. Tento známý podnikatel a investor, jehož vášní je vyhledávání zajímavých start-up projektů a veřejnosti je známý z pořadu České televize Den D, bude prezentovat svoji inspirativní přednášku na téma „Jak udělat díru do světa byznysu“.

Přednáška je určena studentům, začínajícím podnikatelům, ale i všem, kdo chtějí uspět ve světě byznysu. Akce je organizována ve spolupráci s Moravskou vysokou školou Olomouc a uskuteční se 15. listopadu od 13.30 hodin na půdě MVŠO. 

Reklama

Výběr článků

Načítám