Hlavní obsah

Hokejový turnaj desetiletých vyhráli v Hradci Králové hráči Mountfieldu

Novinky, Jana Kittová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Čtyři týmy mladých hokejistů se v neděli utkaly na zimním stadionu Mountfield Hradec Králové O pohár profesora Malého. Zúčastnilo se ho na sedmdesát hráčů z mužstev Mountfield Hradec Králové, HC Slavia Praha, HC Dynamo Pardubice a HC Lvi 2009 České Budějovice. První místo pak vybojovali domácí.

Foto: Radek Hofman

Článek

„Bylo to vydařené setkání a připomnělo mi to mých 20 let strávených na stadionu, kdy jsem tu byl sportovním lékařem. Jenom ti bývalí junioři jsou dnes trenéry a otci současných žáčků narozených v roce 2008,“ řekl senátor prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc.

Po nádherných zápasech plných branek zvítězil nakonec Hradec nad Budějovicemi 5:2. Na druhém místě skočili budějovičtí Lvi a třetí místo obsadila Slavia Praha, která ovšem zdolala Dynamo Pardubice až v závěru utkání.

Poháry, medaile a diplomy udílel s profesorem Malým i Tomáš Kucharčík, mistr republiky z roku 1990 a mistra světa z roku 1999, který na zápas přijel jako trenér Slávie. Oceněni byli též nejlepší střelec, brankář a hráč. „Je to pro mě stále velká radost. Doufám za rok v 5. ročník,“ uzavřel profesor Malý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám