Hlavní obsah

Herní výstava deskových her bavila děti i dospělé

Novinky, Pavla Tochorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pošmourné březnové počasí nalákalo do Kdyně desítky návštěvníků, kteří si chtěli vyzkoušet některé z moderních deskových her.

Foto: Pavla Tochorová

Herní výstava deskových her PS Safír Kdyně

Článek

Herní výstava deskových her je již tradiční akce z dílny pionýrské skupiny Safír Kdyně, která letos obohatila svoji sbírku například o westernovou vlakovou honičku Colt Express, kreativní Patchwork, stolní minifotbálek, curling nebo Pirátské kostky. Celkem si mohli návštěvníci vybrat mezi téměř 80 hrami, které jim organizátoři ochotně vysvětlili a pomohli jim partii rozehrát.

V pronajaté školní jídelně se v průběhu odpoledne vystřídaly desítky hráčů od předškoláků až po babičky, které hledaly nápad na dárek pro vnoučata. Tříhodinové deskovkářské soustředění svižně uteklo a všichni nakonec odcházeli spokojení a s plnou hlavou nápadů.

Mezi nejoblíbenější určitě patřila svižná karetní hra Ty krávo, strategický Sabotér a Bang! nebo náročnější Dračí srdce, Lovci noci a Záchranáři.

Fotografie z akce najdete v galerii na http://safir.pionyr.cz/ nebo na facebooku pionýrské skupiny Safír Kdyně. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám