Hlavní obsah

Herečka Kristýna Janáčková vyrazila na pouť do Santiaga de Compostela

Novinky, Marcela Vraná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Kristýna Janáčková se v úterý stala oficiálně poutnicí. S kamarádkou se vydala na Svatojakubskou cestu, jednu z nejpopulárnějších a nejvýznamnějších evropských poutí. Na náročné cestě do Santiaga de Compostela se jí budou hodit nové zdravotní gelové polštářky, které v Praze před odjezdem představila.

Foto: Marcela Vraná

Kristýna Janáčková vypráví Bořku Slezáčkovi o svém plánu na cestu do Santiaga de Compostela.

Článek

„Potřebuji si zejména vyčistit hlavu, srovnat myšlenky a zjistit, jaké jsou mé limity. Také jsem si říkala, že by bylo fajn pojmout dovolenou trochu jinak,” svěřila se Kristýna. Do Santiaga míří Janáčková z portugalského Porta. 

Důkladnou přípravu rozhodně nepodcenila. Společně se svou přítelkyní, Lucií Biedermann Doležalovou, by rády urazily trasu, která obvykle trvá měsíc, už za čtrnáct dní. Do denního režimu si před cestou Janáčková zařadila pravidelné cvičení v posilovně a chození na dlouhé procházky. V krosně jí nechybí gelové polštářky, které fungují jako chladivý balzám na namožené svaly.

Poutnice si dokonce založily online deník LoveKamino na sociální síti, kde ze své cestě budou pravidelně publikovat příspěvky. Nejde jim jen o to zmapovat cestu, ale také se podělit o proměny duše a emoce, které cestu sebepoznávání a vykročení z komfortní zóny provázejí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám