Hlavní obsah

Herci z muzikálu Děti ráje vystoupí v Jemnici na Městském plese

Novinky, Jirka Prokeš

Město Jemnice jako organizátor pořádá již 15. Městský ples, který se uskuteční v pátek 26. ledna v Kulturním domě v Jemnici. Návštěvníci se mohou těšit nejen na bohatou tombolu, ale i na vystoupení herců z muzikálu Děti ráje.

Foto: Město Jemnice

15. Městský ples v Jemnici se uskuteční v pátek 26. ledna 2018

Článek

V pořadí již 15. ples města Jemnice se uskuteční v pátek 26. ledna od 20 hodin v Kulturním domě v Jemnici. K tanci a poslechu bude hrát kapela Rookies. V průběhu večera se návštěvníci plesu mohou těšit na vystoupení čtyř účinkujících z muzikálu Děti ráje.

„Uslyšíte tak známé hity jako Pijeme colu, Pár přátel stačí mít, Každý mi tě lásko závidí, Decibely lásky a mnoho dalšího,” uvedl vedoucí odboru kultury Zdeněk Hopián.

Připravena bude i tradiční bohatá tombola s půlnočním slosováním o hlavní ceny. Na plese bude v místním baru zajištěno bohaté občerstvení. Vstupenky lze zakoupit v Turistickém informačním centru v Jemnici a dostatek jich bude v nabídce také na místě.

V Jemnici se uskuteční ještě další dva plesy. V sobotu 10. února Hasičský ples a o týden později 17. února Ples královny Elišky.

Reklama

Výběr článků

Načítám