Hlavní obsah

Havířov v květech již brzy

Novinky, Jan Zbořil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov je právem považován za jedno z nejzelenějších měst střední Evropy a letos pořádá mimo jiné mezinárodní floristickou soutěž a k tomu již třetí ročník akce s názvem "Havířov v květech" . Nenechte si ujít jedinečnou akci tohoto typu v České republice.

Foto: Jan Zbořil

Brazilské tanečnice. Ročník akce 2010

Článek

Havířov v květech je obnovená akce města, která byla v dobách starších Havířovanů velmi oblíbená. Město se před nedávnem rozhodlo akci obnovit a nyní se můžeme těšit již na 3.ročník této podívané.

18.6.2011 - vše vypukne u magistrátu města, a to květinovým průvodem, ve kterém se můžete těšit na vyzdobené automobily, kočáry, folklorní soubory a dechové orchestry doprovázeny tanečnicemi, mažoretkami, kejklíři a mnohými dalšími.

Program bude pokračovat na Náměstí republiky v centru města, kde se budou vytvářet tradiční květinové sochy, které mají značnou oblíbenost. Vše podpoří vystoupení Věry Špinarové, Dalibora Jandy, přijede i finalista soutěže " SuperStar" Beno Cristovao.

Samozřejmostí budou i atrakce pro děti. Pouliční divadlo nebo skákací hrady s kolotoči. Dětské atrakce však naleznete na centrálním parkovišti nedaleko Náměstí republiky.

Celodenní akci završí ohňostroj doprovázen hudbou.

Havířované se však musí připravit na dopravní potíže, protože jak je zvykem z předešlých ročníků, centrum města bude zcela uzavřené a to po celý den.

Tak se přijďte pobavit 18. června od 11 hodin. Vstupné je zdarma!

Reklama

Výběr článků

Načítám