Hlavní obsah

Hanka Kynychová rozhýbe park Mirakulum

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 28. května se zájemci mohou těšit na zajímavý program pod taktovkou nejznámější české cvičitelky Hanky Kynychové v parku Mirakulum v Milovicích. Celodenní akce je určená pro děti, teenagery i dospělé.

Foto: Archiv NF Hanky Kynychové

Natálika Grossová s partou dětí, které jsou zapojené do projektu Hanky Kynychové

Článek

Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou aneb Oslava 11. narozenin oblíbeného tanečního projektu Hejbejte se a zpívejte, může slavit úplně každý, kdo do parku dorazí. Projekt je dítkem Nadačního fondu Hanky Kynychové, který podporuje výhradně volnočasové aktivity dětí bez rozdílu věku či talentu, které žijí v dětských domovech.

V programu vystoupí známé osobnosti v čele s Lindou Finkovou, Natálií Grossovou, Adélou Částkovou či protagonisty muzikálu Alenka v Kraji zázraků. Nebude chybět ani taneční školička s Markem Dědíkem ze StarDance. Dále se můžete těšit na taneční vystoupení dětí z dětských domovů, která nacvičily pod vedením Hanky Kynychové a jejího týmu v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte. Se všemi dětmi i rodiči si zacvičí i Hanka Kynychová .

Připravený bohatý program a spousta zábavy v areálu celého parku Mirakulum začne v 11:00 hodin a potrvá až do 16:00 hodin. Každý, kdo dorazí, si den rozhodně užije. 

Reklama

Výběr článků

Načítám