Hlavní obsah

Halloweenská noc v Chodově: žáci přišli do školy s maskami a převleky

Novinky, Miloš Volek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I o podzimních prázdninách přišly děti ZŠ J. A. Komenského v Chodově do školy. Jen tentokrát byly v jejich taškách masky a převleky místo učebnic a sešitů.

Foto: Miloš Volek

strašidla ovládla školu

Článek

Netradiční večer si připravili žáci 7. B pod vedením svého třídního učitele M. Volka pro své mladší spolužáky ze 6. a 5. ročníku. Rozhodli se, že noc z pátka 30. října na sobotu 31. října stráví společně ve škole - a aby to nebylo jen tak obyčejné školní nocování, připravili si halloweenský program pro své mladší spolužáky. 

V odpoledních hodinách nazdobili školu a poté i sebe - a po setmění se začali do školy stahovat na strašidelnou stezku po svíčkami osvícených chodbách a třídách mladší spolužáci. Každá dvojice nafasovala průkaz a s ním se vydala plnit úkoly, které jim zadávaly hrůzu nahánějící halloweenské bytosti.

Každý, kdo prošel dvěma patry strašidelných chodeb a tříd, byl pak při ochodu odměněn z rukou černokněžníka sladkou odměnou.

Podle ohlasů zhruba 50 dětí se akce zdařila a žákům, strašeným i strašícím, se líbila. Po skončení strašení se žáci 7. B odebrali do tělocvičny, aby si zde zahráli předpůlnoční fotbal. Se sobotním ránem se pak všichni rozešli do svých domovů.

Reklama

Výběr článků

Načítám