Hlavní obsah

Gynekologie Podhorské nemocnice je vybavena novým vyšetřovacím křeslem

Novinky, Radka Miloševská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové gynekologické křeslo, které je pohodlnější pro pacientky a lékařům usnadňuje vyšetření, nainstalovala v těchto dnech do své gynekologické ambulance Podhorská nemocnice v Bruntále.

Foto: archiv nemocnice

Křeslo má příjemnou tmavě žlutou barvu, která ordinaci dodává útulnou atmosféru a celkově tak přispívá k psychické pohodě pacientek.

Článek

Nové gynekologické křeslo má elektromotoricky ovladatelnou výšku křesla, polohu opěrky zad a pánve.

„Díky možnosti nastavení těchto parametrů je nové křeslo pohodlnější i pro starší a méně pohyblivé pacientky, které se v něm mohou lépe usadit,“ uvedl gynekolog a primář oddělení operačních oborů Podhorské nemocnice MUDr. Svatopluk Talla.

Křeslo má příjemnou tmavě žlutou barvu, která ordinaci dodává útulnou atmosféru a celkově tak přispívá k psychické pohodě pacientek. Součástí křesla je i integrovaný světelný zdroj poskytující kvalitnější osvětlení vyšetřované oblasti. 

Nové křeslo je umístěno na příjmové gynekologické ambulanci, kde jsou vyšetřovány ženy před gynekologickými zákroky a operacemi a eventuálně slouží i při konsiliárních vyšetřeních omezeně mobilních pacientek.

Reklama

Výběr článků

Načítám