Hlavní obsah

Golfové hřiště Horal v sobotu zahájí letošní sezónu, chystá akce i pro negolfisty

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Golfové hřiště Horal ve Velkých Karlovicích zahajuje v sobotu 13. května letošní sezónu. Golfisté si mohou od soboty zahrát na všech devíti jamkách, hned v neděli se koná první golfový turnaj. Pro letošek se chystají i akce pro širokou veřejnost, která by si chtěla golf nezávazně vyzkoušet.

Foto: Leona Brázdilová

Golfové hřiště Horal je zajímavé členitým okolním terénem, nabízí akce i pro veřejnost.

Článek

Golfové hřiště Horal se rozkládá na okraji Velkých Karlovic, u hotelu Horal. Díky usazení v malebném údolí uprostřed CHKO Beskydy a členitějšímu terénu patří k méně obvyklým a pro golfisty obtížnějším, přesto ale vyhledávaným lokalitám.

Hřiště je od soboty pro golfisty otevřeno denně od 8.30 do 18.30 hodin. První den, sobotu 13. května, si mohou golfisté zpříjemnit gurmánským zážitkem na terase hotelu Horal, kde se koná zahájení grilovací sezóny s ukázkou porcováním halibuta, rybími specialitami, ochutnávkou vín a zmrzliny a frgálovou manufakturou.

Hned za týden nabídne hřiště oblíbenou jarní akci - Zábavnou neděli (nejen) s golfem, která je určena rodinám s dětmi, začátečníkům a zájemcům, kteří s golfem nemají žádnou zkušenost a chtěli by si ho vyzkoušet. Návštěvníci si pod vedením instruktorů zkusí odpalování i hru na jamku s klasickými i dětskými holemi. Pro zpestření budou připraveny i ne-golfové aktivity: geocaching, dětská hasičská jednotka, agility se cvičenými psy či koutek deskových her, to vše na zábavné trase s různými stanovišti kolem hotelu Horal.

V sobotu 27. května se bude konat slavnostní otevírání driving range s testováním holí, v neděli 28. května další turnaj Valašský Texas dvojic.

Zajímavostí letošní sezóny v nabídce Golfového hřiště Horal je nový zábavný program pro celou rodinu Golf pro každého. Jde o zhruba 90minutovou procházku golfovým hřištěm s průvodcem, během nichž se zájemci dozví základní informace o pravidlech a zkusí si odpalování i hru na jamku. Program je určen úplným amatérům a začátečníkům, vhodný je i pro rodiny s dětmi. Podobná zábavná výuka není v tuzemsku na golfových hřištích obvyklou záležitostí.

Reklama

Výběr článků

Načítám