Hlavní obsah

Golf, slané bazény a programy pro děti obohatí letní sezónu ve Velkých Karlovicích

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turistický resort Valachy ve Velkých Karlovicích, který patří k nejnavštěvovanějším destinacím v Beskydech, zahajuje 1. června letní turistickou sezónu. Vstupuje do ní s řadou novinek. Hlavním tématem letošního léta je pestrá rodinná dovolená, významně obohacená díky nově otevřené Cyklostezce Bečva.

Foto: resort Valachy

Beskydy jsou vděčným místem pro rodinnou dovolenou v krásné přírodě na čerstvém vzduchu.

Článek

Resort Valachy navíc od června nabízí pobyty na tři a více nocí pro děti do 12 let zdarma. „Při ubytování dítěte na přistýlce se pobyt neplatí, dítě přitom může využít veškeré bonusy hotelových hostů, tedy i každodenní vstup do termálních bazénů. Hradí se jen večeře a to jen u dětí od 3 let. V dnešní ekonomicky složité době tak čtyřčlenná rodina za dvě děti může ušetřit až 8 tisíc korun za týden,“ uvedl ředitel hotelových provozů resortu Valachy Tomáš Blabla.

Do sezóny vstupuje resort Valachy s řadou novinek ve wellness hotelu Horal. Ten v posledních letech prošel rozsáhlou modernizací, která bude definitivně ukončena do prázdnin.

Již dříve tu vyrostla nová čtyřhvězdičková rezidence, v lednu přibyly termální bazény se slanou vodou vyhřívanou na 36°C. Bazény jsou součástí vznikajícího Sportovně relaxačního centra, které bude dále tvořit slunící terasa a multifunkční hřiště – v létě je možné ho využít pro fotbal, volejbal i tenis, v zimě poslouží jako kluziště.

Stávající Wellness Horal se má do prázdnin rozšířit o saunu s nabídkou saunovacích rituálů, venkovní whirlpool či ochlazovací bazén. Na prázdniny se také chystají pravidelné animační programy pro děti a nový dětský koutek na terase. Další novinkou resortu je otevření devítijamkového golfového hřiště, které je přístupné široké veřejnosti. 

Ve Spa hotelu Lanterna mohou gurmáni nově vyzkoušet zážitkovou gastronomii. Třetí z hotelů resortu, Galik, pro letošní sezónu obnovil „vozový park“ cyklopůjčovny a chystá programy pro vyznavače horské cyklistiky s výlety s průvodcem po valašských kopcích.

Resort Valachy také chystá doprovodné akce. Již 12. června pořádá Pohádkový les, 2. července termální bazény ožijí Letní aquamánií. Jedním z vrcholů sezóny bude 16. července turistický pochod Letní karlovská padesátka. Letos nabídne i zkrácenou trasu pro rodiny s kočárky a malými dětmi.

Reklama

Výběr článků

Načítám