Hlavní obsah

Fleišman vyhrál stochovský turnaj ve stolním hokeji

Novinky, Martin Kučera

V billiard-hockeyových soutěžích vrcholí kvalifikace mistrovství ČR. Při Poháru Sokola Stochov se sešla kvalitní, ale nepříliš početná konkurence s převahou zástupců domácího prvoligového klubu.

Foto: Martin Kučera

Pohár Sokola Stochov – billiard-hockey šprtec

Článek

Vítězství si ovšem ze Stochova odvezl mostecký hráč Tomáš Fleišman, který tím oživil své postupové šance a reálně se vrátil do hry o Mistrovství ČR, při němž by měl v Ostravě obhajovat loňský titul.

Fleišmanův úspěch doplnil třetím místem jeho oddílový spoluhráč Ondřej Müller, který má naopak postup na dosah ruky. Velký boj ještě čeká Zdeňka Bednáře. Tomu navíc stochovský turnaj příliš nevyšel, když obsadil šestnácté místo.

V sobotu vyrazí billiard-hockeyisté do Prahy k poslednímu turnaji Českého poháru 2015. Turnaj je zařazen do soutěží jako nejvyšší kategorie ČP36 a dají se tak očekávat ještě poměrně velké přesuny v pořadí jednotlivých kategorií. O den později se hraje v mezibořské škole o Pohár města Meziboří. Při něm už účastníci budou sbírat body do sezóny 2016.

VÝSLEDKY:

Pohár Sokola Stochov - Český pohár, kat. ČP12 – billiard-hockey šprtec: 1. Tomáš Fleišman (BHC StarColor Most), 2. Petr Henych (Sokol Stochov-Pečky), 3. Ondřej Müller…, 16. Zdeněk Bednář (oba BHC StarColor Most).

Reklama

Výběr článků

Načítám