Hlavní obsah

Festival zdraví, krásy, pohybu již klepe na dveře

Novinky, Adéla Trávníčková

Trápí vás zdravotní neduhy nebo jste ve skvělé kondici? Víte, jak podpořit své zdraví i fyzickou kondici? Staňte se zářivější a sebevědomější díky změně vizáže.

Článek

Příští pátek 16. října a sobotu 17. října se v kongresovém centru ve 3. patře Paláce Pardubice uskuteční již druhý ročník festivalu, jehož hlavním cílem je zlepšit zdraví, vitalitu i vzhled každého z nás.

Letošní doprovodný program festivalu bude stejně jako vloni nejen zajímavý, ale i nabitý novinkami. Zajímavé přednášky s tipy, jak zlepšit svůj zdravotní stav, na co si dát pozor, jak vylepšit kondici i vzhled cvičením nebo jak odstranit bolest zad. A nejen o tom bude letošní festival. Každý návštěvník si zde najde své téma.

Festival však také nabízí možnosti, jak na místě zjistit svůj zdravotní stav nebo kondici. Přítomní odborníci budou měřit krevní tlak, cukr a cholesterol v krvi, tělesnou hmotnost a tuk v těle. Dále si budete moci nechat prověřit zdravotní stav vašich očí týmem oční kliniky, vyšetřit zdraví vašich chodidel odborníkem na chodidla - podologem.

Jak zdravě zhubnout poradí nutriční poradkyně. Zkrášlovat pak budou profesionální vizážistky a kosmetičky.

„Již nyní jsme zaznamenali obrovský zájem návštěvníků o festival. Pro ně jsme připravili nejen zajímavý a pestrý program, ale i zajímavé soutěže. Jedna z hlavních cen je například víkendový pobyt v lázních pro dvě osoby,” uvedla jednatelka pořadatelské agentury Adéla Trávníčková.

Další informace najdete na www.zdravi-krasa-pohyb.cz a na facebooku festivalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám