Hlavní obsah

Festival na Jizeře 2017 láká na velkolepý program

Novinky, Klára Hrušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V blízkosti řeky Jizery to v létě bude žít. Řeč není o vodáckých slavnostech, ale o úspěšném Festivalu na Jizeře, na kterém budete mít opět možnost vidět i slyšet legendy českého showbyznysu Hanu Zagorovou či Simonu Stašovou a Petra Nárožného. Přijďte se pobavit do turnovského letního kina i vy.

Foto: Klára Hrušková

Fotografie z loňského úspěšného představení Caveman.

Článek

Festival odstartuje divadelní hra POSLEDNÍ ZE ŽHAVÝCH MILENCŮ hlavní mužskou roli ztvární Petr Nárožný a v trojroli se představí skvělá Simona Stašová, a to už v neděli 4. června v 19:30. Komedie plná milostného dobrodružství a nevěry Vás pobaví, ale zároveň donutí přemýšlet nad touto problematikou.

Nejočekávanější nikdy nehasnoucí hvězdu HANU ZAGOROVOU můžete slyšet v pátek 23. června od 19:30. Vystoupí spolu s Petrem Rezkem a kapelou Boom!Band a zazpívá songy, při nichž si zavzpomínáte na své mládí. Těšit se můžete na hity jako Ta pusa je tvá nebo Duhová víla.

Krev v žilách Vám rozproudí členové hudební skupiny DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND a to ve čtvrtek 27. července v 19:30. Kapela, která má ve svém repertoáru převážně legendární country písně Ivana Mládka, zvedne ze židle každého. 

Poslední vystoupení letošního ročníku na Vás čeká ve středu 23. srpna od 19:30 kdy Vás pobaví tragikomedie s názvem VŠE O MUŽÍCH, kde vystoupí známí herci Maroš Kramár, Filip Blažek a Michal Slaný. S touto trojící každý divák pronikne do koutů mužské duše, dokonce i ženská část osazenstva.

Program festivalu:

4.6. Poslední ze žhavých milenců (P. Nárožný, S.Stašová)                        

23.6. Hana Zagorová, Petr Rezek a Boom!Band                                    

27.7. Děda Mládek Illegal Band                                                            

23.8. Vše o mužích (M. Kramár, F. Blažek, M. Slaný)

Reklama

Výběr článků

Načítám