Hlavní obsah

Festival her a hraček v Pardubicích láká dětské i dospělé návštěvníky

Novinky, Adéla Trávníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přijďte a poznejte, která hra vás nejvíc zaujme, který hlavolam hravě a rychle složíte a co krásného můžete vyrobit s kreativními sadami. Pozvání se týká nejen děti, ale i dospělých.

Foto: Adéla Trávníčková

Lámete si rádi hlavu? Přijďte si prohlédnout řadu hlavolamů....

Článek

V pátek odpoledne odstartoval druhý ročník festivalu her a hraček pro malé i velké. Kongresové centrum ve 3. patře Paláce Pardubice patřilo dětem i rodičům, prarodičům i dalším příbuzným, učitelům a učitelkám ze základních i mateřských škol.

Všichni návštěvníci přišli využít jedinečné možnosti osobně si vyzkoušet novinky v deskových a společenských hrách, potrápit si hlavu s hlavolamy, vyzkoušet si kreativitu ve stavění z nejrůznějších stavebnic, otestovat nejnovější RC modely terénních aut i kvadrikoptér. Dívčí kreativitu ukázaly nejrůznější kreativní dílny, ale také například i projekt s návrhy vlastních prstýnků.

Vzpomínáte na hračky svého dětství? I takové zde můžete zakoupit na stánku Česká hračka, kde jsou hračky výhradně české výroby a mnozí z návštěvníků si zde najdou novou moderní verzi té své milované hračky z dětství.

„Nabídka her a hraček je opravdu pestrá a každý milovník hraní a zábavy si najde to své. Jsou tu hry pro malé děti, ale i hry pro dospělé. Příjemný bonusem pro návštěvníky jsou také zvýhodněné ceny oproti běžnému prodeji, což ocení ti, kteří v předstihu nakupují vánoční dárky,” uvedla Adéla Trávníčková z pořádající agentury.

Festival pokračuje v sobotu 28. listopadu a jeho otevírací doba je od 9.30 hodin do 18,00 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám