Hlavní obsah

Fanoušci při CineTube zaplnili příbramské kino

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 11. března měla v Příbrami zastávku akce CineTube, při které jsou na kinoplátno přehrávána speciální videa českých "youtuberů". A jelikož se jedná o fenomén zejména mladých uživatelů internetu, není divu, že hlediště zaplnily především děti a dospívající.

Foto: Noddy

Na CineTube Příbram se fanoušci mohli setkat se svými oblíbenými tvůrci video blogů.

Článek

Celková návštěva dosahovala zhruba 500 fanoušků a převýšila tím o několik desítek kapacitu sálu. Vznikla tak improvizovaná nultá řada na zemi a sedělo se i na podlaze a schodech po stranách hlediště.

Asi největší úspěch sklidili Vidrail či NejFake, nicméně nadšeným pískotem a blesky fotoaparátů na mobilních telefonech odměnili přítomní diváci každou vystupující internetovou hvězdu. Kromě již jmenovaných dorazila například Shopaholic Nicol, Andy Coconut či Carrie Kirsten.

Akce byla obohacena o prodej plakátů a dalších reklamních předmětů, nechybělo společné focení, podpisování fotek a pořizování selfies.

Na rozhovor, který pořídil začínající příbramský youtuber Noddy s Vidrailem a Shopaholic Nicol se můžete podívat zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám