Hlavní obsah

Eurobabičky soutěžily v Lázních Bohdaneč

Novinky, Vladimír Tauchman

Nejlepší babičky přijely do Léčebných lázní Bohdaneč v sobotu 29. srpna. Semifinalistky letošního ročníku celostátní oficiální soutěže MISSIS Eurobabička České republiky 2015 se v kulturním sále utkaly v přímém klání o postup do závěrečného finálového galavečera. Soutěžilo se ve třech disciplínách.

Foto: Vladimír Tauchman
Článek

Na úvod krátký pohovor s moderátorkou a interpretace vtipu, následoval úkol rozveselit šíleně smutného prince Bohdana a na závěr módní přehlídka s vlastním komentářem. K dobré zábavě přispěla cimbálová kapela Dušana Kotlára z Liberce a moderátorka Štěpánka Duchková.

Děkujeme všem partnerům za dárky pro naše soutěžící, Léčebným lázním Bohdaneč za vytvoření optimálních podmínek pro konání soutěže. Radek Malina, specialista pro volnočasové aktivity Léčebných lázní Bohdaneč předal nejsympatičtější babičce roku 2015 - Ivaně Jarolímkové - voucher  na wellnes pobyt pro dvě osoby. Mnohokrát děkujeme také za vstřícnost a ochotu při konání soutěže.

Nyní již finalistky mají pouze několik týdnů, aby se řádně připravily na závěrečný finálový galavečer, který se bude konat v sobotu 26. září v Lázních Teplice nad Bečvou s Josefem Náhlovským. Zveme všechny naše příznivce na vyvcholení soutěžního ročníku 2015.

Letošní finalistky: Alena Jeřábková z Hodonína, Jana Mikulcová z Lázní Luhačovice, Dana Křižovská z Malšic u Tábora, Ivana Jarolímková u Ústí nad Labem, Zdeňka Vítková z Židlochovic, Ivana Baná z Uherského Brodu a Jana Tomandl z Vídně.

Reklama

Výběr článků

Načítám