Hlavní obsah

Dýdžej Nuff zahraje v Ostravě

Novinky, Pavel Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravský klub Fabric se 13. října promění v opravdovou Ibizu. Akci s názvem Allergen přiveze z ostrova spolupořádající DJ Nuff. Vystoupí i další interpreti, jako Mayda, 4ROW nebo BRAVAS.

Foto: Pavel Kašpar

Při vystoupení dýdžeje Nuffa

Článek

Všichni fanoušci elektronické a techno hudby si přijdou v pátek od devíti hodin večer na své. Po úspěšné párty, která se v Ostravě uskutečnila v lednu u příležitosti narozenin dýdžeje Nuffa, se do moravskoslezského kraje opět vrací rytmy přímo z Ibizy.  

Jedním z interpretů je například Markéta Šimková, alias DJ Mayda. Proslavila se díky hudební televizní soutěži, kterou vyhrála, a mohla si tak zahrát v ibizském klubu Café Del Mar. Na ostrově Mayda zahájila svoji kariéru a nasála atmosféru, kterou přenese právě do ostravského klubu.

Na Allergenu rozproudí klub také dýdžej Nuff, vlastním jménem Jiří Stabla pocházející z Havířova. Na svém kontě má hraní v klubech jako je Space Ibiza, Bora Bora, Privilege, Eden, Es Paradis, Café Mambo a další. V letošním roce si na svůj seznam přidal Café Del Mar.

Jeho hudbu neovlivňují jen lidé, kteří jej obklopují. Je vegan a milovník technologických novinek, ale zároveň se pohybuje ve světě obchodu, vlastní firmu na výrobu prostředků z konopí, věnuje se MMA a jeho velkým životním tématem je legalizace konopí. Společně se svou přítelkyní Hanou Pristášovou stále vyvíjejí veganské produkty. Nyní dělají šampón, různé formy pleťového mléka nebo zkouší vymyslet cbd spray, který by mohl v budoucnu doplnit olejovou formu. Ta je dnes ve svět využívána nejčastěji. I takový může být život dýdžeje.

Příchozí se mohou také těšit na dýdžeje 4ROW, jehož jméno je již v Moravskoslezském kraji proslaveno a spjato s Allergenem. Hraje hlavně deep techno a na akci bude připraven s Ibiza soundem ovlivněným Ibiza Global rádiem. 4ROW si libuje v soundu Macea Plexe nebo Ten Wallse. Akci ukončí dýdžej BRAVAS.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám