Hlavní obsah

Dolní Morava zahajuje zimní sezónu velkolepým Grand Openingem

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

A je tu zase zima. Grand Opening v sobotu 13. prosince v oblíbeném resortu Dolní Morava otevírá sezónu 2014/ 2015. Určitě vás potěší otevření dvou zcela nových sjezdových tratí Slamník a Malý Slon, ale také nový Fun park v areálu U Slona.

Foto: archiv resortu Dolní Morava

a jedem s kopečka...

Článek

Během dne proběhne našlapaný zábavný program  v podobě nejrůznějších aktivit a live koncertů. Odstartuje již v 10.00 hodin dopoledne, kdy bude pro nejmenší lyžaře připravena rozcvička a dopolední lyžování s maskotem Mamutíkem v dětské školce. Pro dospělé  je v nabídce  měřený obří slalom a hned poté budou následovat závody na bobové dráze.

Lyžování, bobování, dětské radovánky

"Na programu jsou dále  soutěže a hry pro děti formou různých stanovišť s aktivitami. Odpoledne budou probíhat  soutěže na simulátorech lyžování, snowboardingu, surfingu, na Segway X2 nebo mini čtyřkolkách o velice zajímavé ceny. Podium bude stále patřit dětem.  V téměř hodinové párty klaun Čiko a Dj Lais roztančí děti ve veselých hrách s dárečky pro každého. Po zábavném programu  bude čekat už první live koncert kapely Bon Jovi Revival. Ihned po prvním koncertě proběhne speciální taneční vystoupení, barmanská a fire show a poté už bude pódium patřit kapele Red Hot Chili Peppers Revival," informovala mluvčí resoru Dagmar Kutilová.

Čertovská zábava

Tím Grand Opening nekončí. Co by to bylo za otvíračku bez pořádné after-party. Můžete ji prožít  v Kulatém pekle (Aprés Ski U Slona ), kde se o zábavu až do pozdních ranních hodin postarají Remote Dj’s.

Reklama

Výběr článků

Načítám