Hlavní obsah

Do zlínského Zlatého jalbka dorazí slavný porotce Jaro Slávik

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínské Zlaté jablko se v pátek 22. března po běžné provozní době opět promění ve velkou nákupní party k představení letošních módních trendů. Na návštěvníky čekají kromě slev také krásné finalistky Miss Academia, okouzlující zpěvačka Tereza Kerndlová a charismatický moderátor Jaro Slávik.

Foto: OZC Zlaté jablko

Módní show z podzimního Night shoppingu

Článek

Stejně jako při předchozích nočních nákupech i tentokrát se zákazníci seznámí s novými jarními a letními kolekcemi, které mohou pořídit za výhodnější ceny. Víc než padesátka obchodů jim totiž v době od 21. do 24. hodiny nabízí speciální slevy a akce.

A přestože se březnový Night shopping koná ve Zlatém jablku již po třetí, tentokrát ponese skutečně v „jarním“ duchu. Pátečním večerem provede moderátor a porotce Jaro Slávik, který společně s finalistkami soutěže Miss Accademia 2013 představí nové módní kolekce značek zastoupených ve Zlatém jablku. V závěru večera pak vyhlásí tři  nejkrásnější dívky dle hodnocení návštěvníků centra, které získají titul Miss Academia a Vicemiss Academia Zlatého jablka 2013.  

Svým hudebně tanečním vystoupením ozdobí večer zpěvačka Tereza Kerndlová. V originální vlasové show pak předvedou své umění i kadeřníci ze zlínského salonu Young View. Na návštěvníky čeká celá řada soutěží o atraktivní ceny. V mimořádné noční provozní době budou otevřeny nejen prodejny s oblečením a módními doplňky, ale k dispozici budou i kavárny, juice bar, restaurace a další prodejny. Za snížené vstupné je možné tento večer navštívit i multikino.

Pro všechny přítomné hosty je připraveni speciální jarní welcome drink, drobné občerstvení a pro dámy malá pozornost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám