Hlavní obsah

Do Ostravy míří jeden z nejlepších tanečníků z Jamajky

Novinky, David Zapletal

Všechny milovníky Jamajky určitě potěší zpráva, že do České republiky míří jeden z nejlepších tanečníků ostrova Tevin Shaw, uměleckým jménem Killer Bean Versatile.

Foto: QSZ Cropp Street Dance Battle

From Jamaica to Ostrava | Killer Bean Versatile

Článek

Tanečníci a vůbec všichni příznivci tanečního a hudebního stylu Dancehall mají už v sobotu 10. října unikátní příležitost nahlédnout pod pokličku jamajské kultury tzv. z první ruky.

V ČR bude jeden z nejoblíbenějších jamajských tanečníků

Killer Bean Versatile je jedním z nejžádanějších tanečníků na Jamajce. Je zakladatelem Supreme Blazers, jedné z nejúspěšnějších tanečních skupin na ostrově (vítězové mezinárodní TV série In The Dance). Od roku 2011 pravidelně vyučuje v DanceJa Skool v Kingstonu, ale i v dalších tanečních školách.

Killer Bean ztvární hlavní roli ve filmu King Of Dancehall, který v letošním roce natáčel Nick Cannon společně s Busta Rhymesem, Beenie Manem a Whoopi Goldberg právě na Jamajce.

V současné době je Killer Bean na svém premiérovém turné v Evropě. Jednou z jeho zastávek je i Česká republika, konkrétně Ostrava, kde se 10. října zúčastní jako porotce Cropp Street Dance Battlu. Akce se koná v klubu Marley na výstavišti Černá louka už od 16:00 hod., line-up je totiž skutečně nabitý. Těšit se můžete na taneční battly ve stylech Hip Hop, Dancehall a B-boying / Break Dance, na jamy i na speciální Break Dance a Twerk show. A samozřejmě taky na Killer Beana :)

Killer Bean bude mít v Ostravě unikátní taneční workshop

Pokud chcete přijít do kontaktu s Jamajkou ještě blíže, pak se přihlašte na unikátní Dancehall Workshop, který proběhne 10. října od 13:00 hodin v tanečním studiu Roots Company. Killer Bean Versatile na něm všem účastníkům předá nejčerstvější informace z kolébky Dancehallu, a to jak teoreticky, tak především prakticky. Přihlásit se na tuto taneční lekci mohou jak pokročilí, tak začínající tanečníci.

Kompletní line-up akce

TANEČNÍ STUDIO ROOTS COMPANY:

13:00 Killer Bean Versatile Dancehall Workshop

KLUB MARLEY:

16:00 | Warm-Up Jam

17:00 | The Floor Kids Break Dance Show

17:10 | Hip Hop Battle 2×2

19:00 | Dancehall Battle 1×1

20:30 | B-Boying / Break Dance Battle 1×1

22:00 | Move-In Twerk Show

22:10 | Finále

22:30 | Hip Hop, RnB, House & Funk Party

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám