Hlavní obsah

Dny Karviné se blíží, návštěvníkům opět nabídnou kvalitní porci zábavy

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dny Karviné jsou každoročně velice oblíbenou akcí občanů města. Letos nabídne opět dvoudenní pestrý program pro všechny věkové kategorie.

Foto: festival-karvina.cz

Diváci

Článek

Minulý ročník navštívilo hruba 13 000 návštěvníků, z toho více než 10 000 si koupilo vstupenku. Tím se tato akce řadí mezi první místo kulturních akcí v okrese Karviná.

Dny Karviné, které se letos uskuteční 17. a 18. června, jsou vždy rozprostřené po několika místech města na různých scénách.

Scéna POP

Milovníci popu se můžou těšit v sobotu 18. června na Bohuše Matuše, skupinu 5Angels nebo Věru Špinarovou. Všichni tito interpreti vystoupí v letním kině.

Scéna OÁZA

Ta láká v sobotu 18. června na 16. ročník soutěží přehlídky folk, country a tramských kapel Moravský vrabec, Arrest, Dominika, Grassland, Kromir, Marod a mnoho dalších. Hlavní hvězdou této scény je Pavel Dobeš. Všechny zmíněné kapely zahrají u restaurace OÁZA.

Scéna NÁMĚSTÍ

Nabídne největší porci muziky a zábavy. V pátek 17. června zde vystoupí Petr Kolář, v sobotu 18. června pak vítězové pěvecké soutěže Talent 2011, Cimbálová muzika Jagár, Sestry Havelkovy, mažoretky KSVČ Juventus. Hlavní hvězdou této scény bude Jaroslav Svěcený a Jablkoň.

Doprovodný program

Pro děti nechybí ani doprovodný program. Z hlavního nádraží v Karviné se budou moci v sobotu 18. června projet historickým parním vláčkem. Po projížďce vláčkem na ně čeká u restaurace Praha svátek POW POW, kde je připraveno indiánské městečko a plno soutěží a her. Dětský koutek v parku Boženy Němcové zase nabídne pohádky pro děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám